szekreny_01_edited.png
szekreny_02.png

FOGADJ ÖRÖKBE EGY 
SZEKRÉNYT!

Kampányunk keretében régi, fa szekrényeket újítunk fel, majd helyezünk ki közterekre képzőművészek bevonásával. Kortárs alkotóink a szekrények funkciójának megtartásával alakítják művészeti tárgyakká a már jobb időket is megélt szekrényeket és adnak új értéket, életet számukra. Reményeink szerint a különleges alkotások hamar örökbefogadókra lelnek.

A SZEKRÉNYEK ÖRÖKBEFOGADÁSI DÍJA 100.000.- FT

 

A örökbefogadók jelentkezését 
december 10-ig várjuk.

TÖLTSÜNK MEG MINDEN SZEKRÉNYT! ADOMÁNYGYŰJTÉS ÉS KIÁLLÍTÁS

-

A kortárs művészek által felújított szekrények december 11-én a Bartók Béla úton látnak majd napvilágot. Egy 1 napos esemény keretében megtekinthetőek lesznek a nyilvánosság számára is a kampányban résztvevő partnereink együttműködésével, ezáltal további adománygyűjtéseknek adva teret. Ennek a köztéri kihelyezésnek a formájában, egy bejárható sétaútvonalon hívják majd fel a figyelmet a kampányra.

-

December 13-ától megnyitja kapuit a kiállítás a Defo-ban, ahol a szekrények lesznek kiállítva további, izgalmas programokkal egybekötve.

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

-

December 11-22. Között a DESIGN-INSTITUTE bázisán, a Bartók Béla úti Defo laborban várjuk a további, XY jellegű adományokat az Tehetségműhely Közhasznú Alapítvány javára.

 

 

A TEHETSÉGMŰHELY KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNYRÓL ÉS AZ ADOMÁNYGYŰJTÉS RÉSZLETEIRŐL BŐVEBBEN

A DESIGN-INSTITUTE küldetése a design, mint szemléletmód, mint életstílus, mint gondolkodási ökoszisztéma megfogalmazása és képviselete. Csapatunk idén ennek mentén, továbbá a fenntarthatóság és a közösségépítés nevében készül az ünnepi időszakra. Célunk, hogy hagyományt teremtsünk egy előremutató és példaértékű karácsonyi összefogással.

KÉSZÜLŐ ALKOTÁSOKRÓL ÉS A MŰVÉSZEKRŐL BŐVEBBEN

szekrenyek_gif.gif