szekreny_04.png

FOGADJ ÖRÖKBE EGY SZEKRÉNYT!

’tőlünk NEKED’
FOGADJ ÖRÖKBE EGY SZEKRÉNYT!

Kampányunk keretében régi, fa szekrényeket újítunk fel, majd helyezünk ki közterekre képzőművészek bevonásával. Kortárs alkotóink a szekrények funkciójának megtartásával alakítják művészeti tárgyakká a már jobb időket is megélt szekrényeket és adnak új értéket, életet számukra.

 

A szekrény örökbefogadóknak amit kínálunk:

  • tagja lehetsz a Design-Institute értékes közösségének, ahol inspirálódhatsz

  • kifejezheted a művészetek iránti elkötelezettséged

  • támogathatsz egy „ügyet”, amely a művészeten keresztül történő társadalmi problémákra irányuló figyelemfelhívásról szól

  • segíthetsz az egyesület célkitűzéseink megvalósításában.

 

Reményeink szerint a különleges alkotások hamar örökbefogadókra lelnek.

A szekrények örökbefogadási díja 100.000.- FT

A örökbefogadók jelentkezését december 10-ig várjuk.

KIÁLLÍTÁS A BARTÓK BÉLA ÚTON

2021. 12. 11.

11:00-15:00

A kortárs művészek által felújított szekrények 2021. december 11-én (csak ezen a napon) a Bartók Béla úton debütálnak, kültéri installációként beépülve a városi életbe. Ezen a napon bárki részese lehet a szekrénytúra programnak, ami nem más, mint egy kellemes séta azon az útvonalon, ahol ezek az alkotások megtekinthetőek. kampányra. A szekrények kihelyezésének a célja, hogy felhívják a figyelmet az adakozásra, az adománygyűjtésre. Meséljenek a szekrények a szavak helyett, Állítsák meg az érdeklődőket és adjanak témát a beszélgetéseknek.

ADOMÁNY-GYŰJTÉS

KIÁLLÍTÁS

Adományozhatsz az általunk támogatni kívánt közhasznú szervezetet, amely a Tehetségek felkarolásával foglalkozik. Nézd meg, hogyan segíthetsz >>

December 13-ától a szekrények a Defo-ba kerülnek, amelyek bárki számára megtekinthetőek leszneke. Ide várjuk majd az adományokat is.